Skip to content
Nyhet

Vårspretten 2017

I helgen var det igjen klart for Vårspretten og med strålende sol og vår i luften ble det en flott helg i Skjeberg.

Rekruttkonkurransen startet lørdag med rekrutt internasjonal klasse Nivå 2, der Thea Bisgaard Herløe fra Haugesund stakk av med seieren, etterfulgt av Anna Eker Christoffersen fra Skjeberg på andreplass og Sofia Isabel Bergquist fra Asker på tredjeplass. I rekrutt nasjonal klasse 11 år Div. A gikk Mathea Louise Andersen fra Asker seirende ut foran Martine Borsholm Andersen fra Fana på andreplass. Hilvi Bjerkelund fra Asker og Edle Elise Furuholmen fra Snarøya delte tredjeplass. Straen fikk pallplasseringene i rekrutt nasjonal klasse 11 år Div. B da Thea Dahl kjørte sine program inn til førsteplass, Sara Bjørheim  til andreplass og Ella Sofie Kamsvåg til tredjeplass.

Videre var det klart for rekrutt nasjonal klasse 12 år Div. A. Her gikk seieren til Maria Aurmark Eriksen fra Asker, mens andreplass gikk til Holmestrands Helene Foss Hargott og tredjeplass til Majka Trondstad Tveit fra Asker. Sirill Marie Søllesvik fra Straen vant rekrutt nasjonal klasse Div. B, etterfulgt av Cornelia Halle Engrønningen, Holmestrand på andreplass og Victoria Bakken, Asker på tredjeplass.

På søndag var rekrutt internasjonal klasse Niv. 1 klare til dyst. I denne klassen klatret Leah Charlotte Fuglesten fra Straen øverst på pallen, etterfulgt av klubbvenninnen Kamilla Kristiansen på andreplass. Tredjeplassen gikk til Adele Elise Fjeldstad fra Njård. Videre ble klassen rekrutt tropp RG-for alle vunnet av Tvedestrand Grønn. Tvedestrand Rosa tok andreplass, mens Sola turn fikk tredjeplass. I rekrutt tropp Frittstående sikret Haugesund gullet, mens sølvet gikk til Skjeberg og bronse til Asker. Troppen Asker sikret førsteplass i klassen rekrutt tropp Ball, mens klubbvenninnene på troppen Asker 1 fikk tredjeplass. Andreplassen gikk til arrangørklubbens egen tropp Skjeberg.

rekr-2
Premieutdeling Rekrutt int. klasse Nivå 2

 

I Twentyfour cup kjørte junior nasjonal klasse Div. B og C på lørdag, mens junior nasjonal klasse Div. A og nasjonal klasse tropp hadde sine kjøringer på søndag.

I junior nasjonal klasse divisjon C gikk seieren til Kaja Harestad, Holmestrand. Holmestrand klatret også nest øverst på pallen da Bertine Wallumrød fikk andreplass. Tredjeplassen ble delt av Melissa Chapsand og Emilie Nakkerud, begge fra Asker. Deretter var det klart for junior nasjonal klasse Div B, der Askers Clara Quist innkasserte gull. Ellen Vedø fra Haugesund fikk sølv, etterfulgt av Tuva Dalen Aarstad som fikk bronse.

Søndag var det klart for de siste klassene i Twentyfour cup. Først ut var junior nasjonal klasse Div. A. Mathilde Skaset-Harr fra Asker stakk av med førsteplassen, mens andreplassen gikk til Holmestrands Mille Hovland. Tredjeplass gikk til Maren Glende fra Trøgstad. I nasjonal klasse tropp fikk troppen Nordre Land A med seg førsteplassen hjem, foran Trøgstad på andreplass og Nordre Land 1 på tredjeplass.

junior-div-c-2
Premieutdeling junior nasjonal klasse Div. C

 

Alle resultater finnes her