Skip to content
Nyhet

51 turn menn dommere klare for sesongen!

Turn menn holdt i januar forbunds- og kretsdommerkurs i Oslo og hele 51 dommere ble uteksaminert. I løpet av en intensiv helg loset våre dommeransvarlige Tom Thingvold og Jørgen Skar, med hjelp av våre kommende internasjonale dommere, deltakerne gjennom et nødvendig, men krevende pensum. Av de 51 som tok eksamen ble 36 personer forbundsdommere. I tillegg fikk 12 personer kretsdommergraden, mens 3 personer ble e-dommere.

Blant denne gruppen er det meget hyggelig å registrere at det er en ny generasjon dommere på vei opp. Og ikke minst har vi beholdt mange dommere med mye rutine. Med denne blandingen av dommere har vi en spennende og god miks for fremtiden.

dommerkurs-tm-2017-2

I tillegg vil flere kretser arrangere kretsdommerkurs regionalt/lokalt så vi oppfordrer alle som ikke har gått kurs om å melde seg et kretsdommerkurs. Sjekk med din krets om de skal arrangere!