Skip to content
Nyhet

Ni uker igjen- vi røper en hemmelighet!

Hei!

Påmeldinger, underholdning og klatring

Nå har vi fått inn de fleste påmeldingene, men vi mangler fortsatt noen. Fra og med i morgen 20. februar blir vi nødt til å legge på 20 % på prisen. Noen har varslet at de trenger en dag eller to for å få med enkelte turnere, og de vil ikke få økt prisen. Før vi får inn alle påmeldingene kan vi ikke lage ferdig det endelige programmet.

Klatring
Når vi har fått inn alle påmeldingene til stevnet, og har fått satt opp det endelige programmet med treningstidene, vil vi sende ut e-post med påmelding til klatring. Klatringen blir delt opp i halvtimes økter, og en kan melde seg på bare en økt. Det blir begrenset antall plasser pr økt, slik at vi kan gjennomføre alt på en trygg måte. Alle som vil klatre har selv ansvaret for å melde seg på en økt som passer i forhold til treningsiden til klubben sin – og har ansvaret for å komme seg til klatrehallen når økten starter. Kommer en for sent til økten kan en ikke regne med å få komme inn senere, med mindre det er ledige plasser.
Underholdning

Nå er det på tide å slippe katta ut av sekken! Underholdningen på lørdagskvelden:
Dråkmat og nysirkus fra Kulturskolen i Trondheim!

bkts-_stjordal_bandgutter

Dråkmat er et band fra Selbu som har vært finalister i MGP jr og som lover skikkelig trøkk når de holder konsert for oss

Fra Trondheim kommer en gjeng med akrobatiske ungdommer som skal holde nysirkusoppvisning for oss. Det blir halsbrekkende øvelser på gulvet og i lufta. Dette blir spennende!

bkts-_stjordal_sirkusartister

Helt til slutt: Ryggsekken som vi lovte som erstatning for T-skjortene har blitt til en treningsbag fra Twentyfour
Vi gleder oss – og vi håper dere gleder dere også

Hilsen oss i arrangementskomitéen 2017

Gry Berg Andersen – stevneleder
Jostein Listou – kommunikasjonsansvarlig