Skip to content
Nyhet

Lærerik og sosial Splitt junior samling!

11. – 12. februar 2017 ble SPLITT Jr. arrangert for andre gang turnhallen på Steinkjer. Vi ønsket å kunne gjenta 2015’s braksuksess, noe vi gjorde med glans! I overkant av 100 barn deltok under helgens samling. Sammen med kjempeflinke instruktører fikk barna øve på nye elementer og ferdigheter i bom, skranke, tumbling, trampett, akrobatikk, trampoline, ringer og svingstang.

splitt-junior_akrobatikkspitt-junior_skrankesplitt-junior_akrobatikk-2

Splitt Jr. er en treningssamling for barn og ungdom i alderen 10 til 13 år. Målet med samlingen er å samle barn og ungdommer fra hele Nord-Trøndelag gymnastikk- og turnkrets til ei sosial, lærende og inspirerende samling. Det ble lagt stor vekt på det sosiale aspektet ved samlingen. Oppvisningen under avslutningsseremonien på søndag var en felles lær-på-stedet-oppvisning der showet og det ungdommene hadde lært under helga ble vist frem for publikum. Samlingen krevde derfor ingen forberedelse i form av innøvd oppvisning.

For NTGTK
Andrea Rønning