Skip to content
Nyhet

Miss Valentine 2017

Det var en spent gjeng som satt seg på flyet til Tallinn sist torsdag, klare for Miss Valentine. Etter innlosjering på hotellet hadde jentene en fin trening med forberedelser mot morgendagens konkurransedag.

Først ut på teppet fredag var Ingrid Bratsberg med sitt ballprogram, etterfulgt av hennes ringprogram.
Deretter var det klart for Anna Stoyanova i ring, før de norske seniorene entret teppet.

Emilie Hvidsten Swensen hadde sin første kjøring i ring, etterfulgt av ball. Videre var det klart for Fanny Lunde i ball, etterfulgt av hennes ringprogram der hun hadde en solid kjøring og fikk karakteren 13.25 og 17.plass av 38 deltagere.
Til sist var det juniortroppen sin tur til å kjøre sitt program. Det var dessverre en krasj, men de viste styrke og havnet på en foreløpig 9.plass.

Jentene er på plass i Estland. F.v: ,Ingrid Bratsberg, Emilie Swensen, Anna Stoyanova Em og Fanny Lunde.
Ingrid Bratsberg, Emilie Hvidsten Swensen, Anna Stoyanova og Fanny Lunde.

Lørdag var det klart for en ny konkurransedag. Først ut var Anna Stoyanova med ball, deretter tau og til slutt en flott kjøring i køller der hun fikk karakteren 13.75 og ble første reserve til redskapsfinalen på søndag. Videre var Ingrid klar for sine kjøringer i tau og køller. Både Anna og Ingrid gjennomførte en fin konkurranse og havnet sammenlagt på 20. plass (Anna) og 28. plass (Ingrid).

Deretter var det klart for seniorene sine kjøringer i køller og vimpel. Emilie entret teppet først med sitt program i vimpel, etterfulgt av køller der hun fikk karakteren 13.2 og havnet på 16.plass. Fanny kjørte deretter sine to siste program i køller og vimpel. Jentene gjennomførte en god konkurranse og havnet totalt på 25. plass (Fanny) og 27. plass (Emilie).

Sist ut på lørdag var juniortroppen som hadde en fin 2. kjøring og kvalifiserte seg videre til finalen på søndag.
I finalen kjørte troppen bra og havnet til slutt på en god 7.plass.

tropp-2
Juniortroppen: Josephine Nordstad Juul Møller, Natalie Williams, Olivia Beyer Bruvik, Stella Holmboe og Andrea Hammernes Leopold

Totalt sett var det noe klikk, men også mye bra fra jentene.
Delegasjonen er nå på vei hjem igjen til Norge og tar med seg flere gode erfaringer å bygge videre på.

Resultater fra konkurransen finnes her