Skip to content
Nyhet

Kretsting på Hoel Gård

Det inviteres til kretsting på Hoel Gård på Nes.

Hedmark Gymnastikk- og Turnkrets i samarbeid med Nes Sportsklubb Turn arrangerer kretsting 25.-26. mars. Kretstinget vil bestå av tingforhandlinger samt et åpent forum med mulighet for erfaringsutveksling og kunnskapspåfyll. Det vil også bli tid til sosialt samvær og god mat.

Vi håper alle klubber i kretsen kommer med representanter.

Innkalling med mer informasjon kommer om kort tid.

IMG_5386

Hoel Gård har mottatt en rekke utmerkelser og priser. De kom helt til finalen i «Den Nasjonale Kulturlanskapsprisen» i 2009. De mottok Verneprisen i 2005. Innovasjon Norges Bygdeutviklingspris i 2012 for Hedmark samt Ringsaker-prisen i 2013.

Vi gleder oss til å treffe alle på Nes 25.–26. mars.

 

 

 

Her følger litt informasjon:

Forslag til saker til tingforhandlingene:
Har man forslag til saker som ønskes behandlet på tinget, sendes forslag til kretsen. Legg med en begrunnelse for forslaget. Vær tydelig på om innsendte saker er saker til tinget eller til åpent forum. Frist for innsending av saker er 3. mars.

Forslag til saker til åpent forum:
Hvis man har saker man kan tenke seg å diskutere, så send forslaget til kretsen. Vi kan ikke garantere at alle forslag blir tatt med.

Hvor skal forslag til saker sendes:
Fullmaktsskjema og forslag til saker sendes:

Hedmark Gymnastikk og Turnkrets v/Toril Nordseth, Ekebergveien 101, 1178 Oslo.
Eller scannes og sendes til: toril.nordseth@gymogturn.no

Endelig sakliste:
Saksdokumentene, plan for åpent forum, og de øvrige tingpapirene gjøres tilgjengelig på kretsens hjemmesider og sendes ut til klubbens e-post- adresse senest 1 uke før kretstinget.

Påmelding og overnatting:
Send påmelding og ønsker rundt overnatting og eventuelt dagpakker til kretsen ved Toril Nordseth toril.nordseth@gymogturn.no . Priser og informasjon om overnatting kommer om kort tid. Overnatting må bestilles senest 3. mars.

Betaling: Klubbene faktureres fra Kretsen etter påmeldingsfristen.

Vi ses på Hoel gård.