Skip to content
Nyhet

Klare for årets første konkurranse

Med nytt reglement er både trener og utøvere spent på utfallet i årets første internasjonale konkurranse. I dag dro nemlig to seniorer og to juniorer til Estland for å konkurrere i Miss Valentine.

-Siden dette er første konkurranse med nytt reglement blir dette en slags test for oss, forteller Fanny Lunde. Sammen med Emilie Swensen er hun spent på hvordan regelementet vil påvirke utfallet. Både Fanny og Emilie er seniorer. I fjor ente Emilie Swensen på 24.plass, men lagkameraten Emilie Holte kom på 21.plass. Emilie Holte må stå over årets konkurranse på grunn av skade.

-Det nye reglementet legger større press på oss når det gjelder bruk av redskaper og kroppsbeherskelse. Så det blir spennende å se hvordan vi ligger an i forhold til de utenlandske konkurrentene, sier Emilie.

Sammen med Emilie og Fanny reiser også de to juniorene Anna Stoyanova og Ingrid Bratsberg.

Miss Valentine er en internasjonal konkurranse i Rytmisk Gymnastikk som årlig blir avholdt i Estland. Det var verdensmesteren Janika Mold som starter konkurransen i 1995. Årsaken til at det falt på Valentinesaday er ikke tilfeldig. Janika ønsket å inviterer venner og bekjente til hjembyen sin Tartu på selveste dagen vi feirer vennskap og kjærlighet.

rg-jentene

 

Live-streaming
Hele konkurransen streames, og du kan se den her http://missvalentine.eu/. Her vil det også komme opp resultater fortløpende.

Konkurransen har allerede startet i andre klasser, men de norske juniorer og seniorer skal i ilden først i morgen. Her er foreløpig oppsett fra tidsplanen:

Fredag 10. februar:

10:50     Ingrid

11:37     Ingrid

14:50     Anna

15:03     Emilie S

15:35     Emilie S

17:03     Fanny

17:33     Fanny

18:42      Juniortropp

Lørdag 11. februar:

10:29     Anna

10:59     Anna

11:25     Anna

14:47     Ingrid

15:19     Ingrid

16:58     Emilie S

17:30     Emilie S

18:58     Fanny

19:28     Fanny

20:30      Juniortropp

 

Følg de på Instagram

Jentene har tatt over NGTFs instagramkonto og deler bilder fra Estland. Så følg @gymogturn så du får med deg hvordan RG-jentene gjør det i årets første konkurranse.