Skip to content
Nyhet

64 FIG gymnaster i årets første konkurranse

15 rekrutter skal delta for første gang i FIG konkurranse og i det nye konseptet FIG Elite og hele 27 juniorer. Dette er et av de viktigste tiltakene som turn kvinner gjør i satsningen mot OL 2020 og 2024. FIG Elite er et konkurranse konsept som er hentet fra Storbritannia. Det er obligatoriske øvelser i alle apparater + et styrke/bevegelighets program jentene må vise til godkjent før de kan begynne på neste Level. Alle begynner på Level 4 i denne konkurransen. Hensikten er å sikre gode basis ferdigheter i alle apparater slik at gymnastene har et godt grunnlag for videre utvikling.

21 seniorer skal kjempe om EM plass, da dette er eneste uttak til EM- de 4 beste vil bli vurdert om nivået holder til å reise til Romania i april. Vi ønsker seniorene lykke til!

Dette blir nyskapende og spennende -kom å se Norges eliten i kvinne turn!