Skip to content
Nyhet

Barents Summer Games 2017

1.-3. september 2017 konkurrerer 1000 utøvere fra fire forskjellige nasjoner under Barents Summer Games i Bodø. Nasjonene som representeres er Sverige, Finland, Russland og Norge i Barentsregionen. Til Barents Summer Games møtes 15 ulike idretter hvor Troppsgymnastikk har kommet inn som ny idrett. Barentsidretten består av totalt 30 idretter som er fordelt på Summer Games og Winter Games, hvor Turn Kvinner og Turn Menn er en del av Barents Winter Games.

Det Nordnorske laget i Troppsgymnastikk består av gutter og jenter fra hele regionen i alderen 15-25 år som alle konkurrerer i Trampett og Tumbling.

Vi anbefaler alle å ta seg turen til Bodø når BSG går av stabelen i september!

Les mer om Barents Summer Games i Avisa Nordland og på hjemmesiden til Nordland Idrettskrets.