Skip to content
Nyhet

Årets første Twentyfour cup RG

I helgen var det klart for årets første twentyfour cup konkurranse for nasjonale klasser.
Først ut i år var Senior Div. A og B og Junior Div. A, B og C.
Arrangør var Fana IL og det ble en helg fylt med mye flott RG i Bjarghallen.

Konkurransen startet lørdag  og først ut på teppet var junior Div C. I denne klassen gikk Kaia Harestad fra Holmestrand av med seieren og fikk gull. Sølvet gikk til Julie Christin Malkenes fra Fana, mens Melissa Chapsang fra Asker fikk bronse.

junior-div-c
Twentyfour cup Junior Div. C

Deretter var det klart for senior Div B. Ingrid Levik fra Malvik gikk seirende ut med gull, etterfulgt av Maja Myhre fra Nordre land på andreplass og Nina Mathea Frøhol Andersen fra Asker på tredjeplass.

senior-div-b
Twentyfour cup Senior Div. B

Videre var det klart for junior Div. A og i denne klassen var det Mille Hovland fra Holmestrand som klatret øverst på pallen. Her fikk Mathilde Skaseth Harr fra Asker sølv og Thea Bakke-Veiby fra Trøgstad bronse.

junior-div-a-pall
Twentyfour cup Junior Div. A

Senior Div. A var sist ut på teppet i Bjarghallen på lørdag. Marie Rugland fra Stavanger fikk gull, etterfulgt av Amelia Undheim Smith fra Asker som fikk sølv. Jenny Marlene Hansen Høyer fra Trøgstad innkasserte bronsen.
Søndag var det klart for junior Div B. Askers Clara Qvist stakk av med førsteplassen, mens klubbvenninnen Charlotte Eriksen delte tredjeplassen med Live Karlsen fra Haugesund. Sølvet gikk til Ellen Vedø fra Haugesund.

senior-div-a
Twentyfour cup Senior Div. A
junior-div-B
Twentyfour cup Junior Div. B

Resultater er å finne her