Skip to content
Nyhet

‘- Derfor skal jeg være frivillig

Josefine Andreassen (25) er en av mange som allerede har meld seg som frivillig under World Gym for Life Challenge 2017.  Til vanlig er hun pedagogikkstudent ved Høgskolen i Lillehammer, men i sommer skal hun være frivillig på Norges første internasjonale oppvisningskonkurranse.

-Jeg er over gjennomsnittet interessert i turn og blir med på alt, – enten som trener, utøver eller frivillig. Det er nok hovedgrunnen til hvorfor jeg har meldt meg. Når det er sagt er World Gym for Life Challenge en unik mulighet til å få god erfaring, og innsikt, i hvordan et så stort arrangement gjennomføres. Som deltaker eller publikum får man ikke muligheten til å se hva som skjer bak kulissene.

img_8302
– Jeg er over gjennomsnittet interessert i turn og blir med på alt, – enten som trener, utøver eller frivillig, sier Josefine Andreassen

-I 2016 var jeg med som frivillig under test-eventet. Mine arbeidsoppgaver var hovedsakelig nattevakt og mottak av utøvere. På et slikt arrangement møter man mange forskjellige personer men med ett felles mål; sørge for at arrangementet blir best mulig for publikum og deltaker. Det er inspirerende å jobbe samme med mange flinke og glade personer, – det gjør det gøy og trygt å være med.

Fra test-eventet i 2016 sitter jeg igjen med gode minner og opplevelser. Det er ikke bare jobb å være frivillig. Jeg fikk for eksempel se mange fine oppvisninger; – gjennomførte temaer og kostymer som gav inspirasjon. I 2017 kommer det mange flinke tropper fra hele verden, – det gleder jeg meg til! Det er første gang, og kanskje siste, jeg får mulighet til å være med på noe slikt i Norge.

img_5128-2
Josefine Andreassen i gatene på Oslofjord Convention Center

 

 Bli med!

Sommeren 2017 vil Norge være midtpunktet for alle som elsker oppvisningsgymnastikk. Allerede har 2200 gymnaster fra hele verden meldt seg på, – ny rekord for World Gym for Life Challenge å være.

Med hele verdens øyne på oss trenger vi DIN hjelp til å få dette arrangementet til å gå så knirkefritt som mulig. Vi vil gjerne ha tak i deg som kan arbeid innenfor informasjon, service, logistikk, markedsføring, teknisk gjennomføring og frivillighetsvelferd.

Vi kan love at du vil sitte igjen med en enorm erfaring og minner for livet.

Å være frivillig vil gi deg inspirasjon og masse glede! Norge har aldri arrangert et stevne med gymnastikk på dette nivået. Alle som er glade i gym og turn bør få med seg det. Som frivillig for du bidra til at alle deltagere får gode opplevelser, samtidig som du får minner for livet!

Vi ønsker oss personer i alle aldre. Det viktigste er at du har et brennende ønske om å gjøre World Gym for Life Challenge til et vellykket og velgjennomført arrangement.

 

Som frivillig får du:frivillig-loc-og-gymnastics-for-all

  • Deltagerpass til alle oppvisninger og show under World Gym for Life Challenge 2017
  • Frokost, lunsj og middag på Oslofjord Convention Center
  • Overnatting (4-6 personer sammen)
  • Frivillighetsantrekk
  • Erfaring med gjennomføring av et stort internasjonalt arrangement

 

Vil du vite mer om hva det innebærer å være frivillig under World Gym for Life Challenge 2017? Da kan du lese mer her.
Har du allerede bestemt deg, melder du deg på her.