Skip to content
Nyhet

‘-Den komplette idyllen!

Slik beskriver Finnsnes Damepatrulje sin opplevelse av Gym for Life test-event 2016. De har en klar melding til alle norske lag: Hva venter dere på? Dette kan dere jo bare ikke gå glipp av!

Damepatruljen fra Finnsnes var ett av 17 lag som var med på test-eventet i sommer. De mener lokasjonen gjør World Gym for Life Challenges 2017 unik:
-Oslo Convention Center er jo et fantastisk sted med absolutt alt i gåavstand. Det fikk vi bekreftet da vi var der og deltok på Gym For Life Norge 2016. Alle deltakerne spiser samme sted, trener samme sted, bor samme sted. Der er det jo ikke behov for busser og tidkrevende offentlig transport på samme måte som på andre stevner. Overnatting skjer i ordentlige senger i små hytter med kjøkken og ikke på skolegulv. Når man i tillegg tar med at det er gressplener, muligheter for utendørsaktiviteter og bading på stranda, ja, da er idyllen komplett! Forteller leder for troppen Heidi Dahl Gundersen.

Den erfarne troppen består hovedsakelig av tidligere gymnaster, men det er også mange på troppen som begynte å turne først i voksen alder.
-Alt vi gjør skal være sosialt og gøy, en treningstime uten at noen ruller på gulvet av latter er ikke komplett. Vi trener en gang i uka så vi må trene effektivt og holdningen er at alt må prøves og alt er mulig med målrettet trening, sier Heidi.

De har vært med på flere stevner både nasjonalt og internasjonalt, og kan skimte med 5-6 gymnaestradaer.
-Vi har utrolig mange flotte minner fra ulike gymnastradaer og det er nesten helt umulig å plukke ut ett! Det er så mange dyktige tropper man har sett på, og så mange inntrykk, forteller Heidi. Allikevel er det en opplevelse hun vil trekke frem: Nordisk Aften på Verdensgymnaestradaen i Helsinki 2015. Her stilte troppen med egen koreografi og alt gikk på skinner.
– En helt spesiell stemning i den flotte hallen og alt klaffet med lyd, lys, utførelse og et herlig publikum, minnes hun.

Men World Gym for Life Challenge 2017 blir deres første internasjonale konkurranse.
-Tanken på at vi snart skal delta på et stevne eller en uformell konkurranse gir oss både god trening, mestring, mye god latter og den ekstra motivasjonen vi trenger for pushe oss selv litt lengre.

En unik opplevelse
Derfor var det ikke i tvil om at troppen skulle melde seg på World Gym for Life Challenge 2017.
-Hvorfor skulle vi ikke gjøre det? En helt unik anledning til å få se internasjonale tropper på høyt nivå, treffe folk fra hele verden som elsker å gjøre det samme som oss, bo i fantastiske omgivelser, kort reisevei for alle norske tropper og til knallgode priser.oslofjord

Hittil har 11 norske lag meldt seg på, men det er plass til flere.
-Det blir spennende å se hvor mange norske deltakere det blir,- det hadde jo vært gøy å være mange fra arrangørlandet, sier Heidi og legger til at det er en super mulighet til å presentere Norge og alle de flotte troppene.

Heidi forteller at troppen har et godt samhold og mener mye av grunnen til det er at de alltid har et stevne de jobber mot.
– Det er sikkert flere som kan oppleve den samme gleden – så spørsmålet er: Hva venter dere med? Dette kan dere jo bare ikke gå glipp av. Stevnet er jo en gavepakke til alle turnerne i Norge! Bli med – Dere vil garantert ikke angre!»

Vi sees vel?!

https://vimeo.com/194651312