Skip to content
Nyhet

Ungdomsidrettskonferanse i Trondheim

Den 1. og 2. desember ble det arrangert nasjonal ungdomskonferanse i Trondheim.

tom-tvedt-a-jentene

Her hadde ungdommen regien og de voksne lyttet og spurte!

Under disse to dagene i Trondheim, skulle ungdommen selv få fortelle hvilke erfaringer og utfordringer de møter innenfor idretten, og ut fra det fortelle hva de ønsker seg innenfor idretten i framtiden.

Tema som sto på agendaen var; utvikling i ungdomsidretten, betydningen av verdier,status ungdoms løftet, samspill mellom ung og erfaren,ungdoms treneren, hvem er idrettsungdommen, morgendagens utøvere, idrett for alle m.m.

Dette var to interessante dager,men mange gode innslag og mange flotte ungdommer som virkelig har engasjert seg innen for idretten.

Vi har engasjerte ungdommer i kretsen også. Malene Brevik Nesset er en av dem. Hun var tilstede i Trondheim og her er en oppsummering av det hun sitter igjen med etter å ha vært tilstede.

Ungomsidrettskonferansen i Trondheim 1.-2. desember var veldig lærerik og interessant. Det ble tatt opp og snakket om flere tema som er veldig viktig for videre utvikling av idretten. Foredrag om hvor viktig godt samhold og gode verdier er, fikk meg virkelig til å tenke over om vi gjør nok i vår egen klubb og på egen trening. Minisesjonene vi fikk delta på var veldig spennende fordi de gav vertfall meg mye mer innsikt i hva idretts-Norge har å by på. Jeg fikk høre om flere kursutdanninger for unge, og også hvordan unge er med på å utvikle idretten. Ungdommene er viktige for å spre idretten til flest mulig, også den vanskelige målgruppen ungdommene.

 

Mvh

Malene

 

Vi håper at flere av våre ungdommer ute i både lag og krets blir med oss neste gang. Dette var lærerikt!

idrettsglede-for-alle idrettens-verdier_foil apning-med-inge-andersen-og-rita-ottervik