Skip to content
Nyhet

Utnevnelse av æresmedlemmer i Stabekk Turnforening

Stabekk Turnforening utnevnte i helgen sine to første æresmedlemmer. Under følger begrunnelsen fra klubben:

«Stabekk Turnforening blir 10 år i 2017 og i anledning jubileumsfeiringen ble det delt ut æresmedlemskap til to gymnaster på den årlige juleoppvisningen sist helg. Dette er først gang Stabekk TF har delt ut æresmedlemskap og det innebærer at innehavere få et livslangt medlemskap i turnforening og gratis inngang til alle arrangement.

De to gymnastene som ble tildelt æresmedlemskap er Maren Iversen og Emilie Ziegler Søiland. Begge gymnastene deltok på Special Olympics World Games i Los Angeles 2015 og er Olympisk mestere. Maren tok gull i Skranke og Emilie tok gull i 4-kamp.

Finalen i Turn Kvinner, Special Olympics World Games LA2015, ble en overlegen seier for de norske gymnaster, Maren Iversen (14) og Emilie Søiland (14). Begge jentene kjørte Nivå 2 i frittstående, bom, skranke og hopp. En fjerdedel av poeng summen fra kvalifisering tas med til finalen og ingen av de to lå an til å kunne kapre den edleste medalje, men jentene slo til i finalen og fikk 1-2 høyere poengsum enn i kvalifiseringsrunden. Da klarte de noe de hadde jobbet de siste 4 år for å oppnå, å ta 2 GULL!

Emilie Maren
Frittstående Bronse 5. plass
Bom Bronse 5. plass
Skranke Sølv Gull
Hopp Sølv 4. plass
4. kamp Gull 5. plass

Emilie og Maren er fortsatt aktiv gymnaster i Stabekks Turn og RG for Funksjonshemmede-grupper. De jobber nå mot deltagelse i Special Olympics World Games i Abu Dhabi mars 2019.»

NGTF gratulerer og ønsker lykke til videre!