Skip to content
Nyhet

Disse norske lagene har meldt seg på WGFL2017

Påmeldingsfristen for World Gym for Life Challenge 2017 nærmere seg! Hittil har 11 norske lag meldt seg på. Hvilke kan du se her:

Rygge IL

Ski IL turn

Alta TF

Kristiansund TF

Loddefjord IL Turn

Bardufoss gym og turn

Hasvik IL – Turngruppa

Sør-Trøndelag Gymnastikk og Turnkrets

Finnsnes IL (to tropper)

Sotra Turn og IL

Har du og laget ditt lyst til å bli med? Det er fremdeles ledige plasser på Word Gym for Life Challenge 2017, og vi vil ha med så mange som mulig!

Nye priser for norske lag
Organisasjonskomiteen har gått igjennom prisene for deltagelse på World Gym for Life Challenge 2017 og har laget en mer differensiert prisstruktur. Vi anbefaler fortsatt at man benytter seg av hele pakken, men presenterer her priser som ivaretar alle kombinasjoner fra full pakke til bare deltagerkort. Priser og pakketilbud kan du lese mer om her.

I den oppdaterte invitasjonen er nå prisene for busstransport kommet med. Tur-retur Gardermoen – Oslofjord koster kr. 700,- pr. person, mens tur-retur Torp/Stokke – Oslofjord koster kr. 200,- pr. person.

Påmeldingsfrist er 20.12.2016, så det er bare en ting å gjøre:

Følg linken under, og med dere på!

https://gymogturn.no/events/event/world-gym-life-challenge-2017/llenge-2017/

Sjekk ut www.gymforlife2017.com  og vår Facebookside for mer informasjon.

Med lokasjon Oslo Convention Center kan vi med 99 prosent sikkerhet si at du aldri har opplevd lignende stevne. Her blir ingen oppblåsbar madrass og sovepose. I stedet kan du bo sammen med vennene dine i flotte leiligheter og hytter. Like i nærheten er badestranda, så du kan rett og slett begynne hver dag med et morgenbad. Det er en superfin strand der vi håper at grilling og andre aktiviteter vil skje.

Norskinspirert Workshop
I vikingtiden var styrke og smidighet helt vesentlig for de som var krigere. Barna ble trent hver dag fra de var små. Deres ferdigheter måtte overgå fiendens, og aktivitetene de trente på var både relatert til hverdags oppgaver så vel som kamp trening. Alt som kunne bygge muskler og koordinasjon ble sett som viktig. Det fysiske grunnlaget var avgjørende for utfallet av slagene som de deltok i – ja det kunne være forskjellen på liv og død.

Det er heldigvis ikke lenger så alvorlig om man ikke er den sterkeste eller den mest smidige, men prestasjoner avhenger fortsatt om man er godt nok forberedt fysisk.

Under workshopene vil du bli kjent med hvordan vikingene forberedte seg og trente for å takle påkjenningene som de møtte i forbindelse med strid.

Tar du utfordringen?