Skip to content
Nyhet

Gøy på Ungdomsturnstevnet i Lensvik

Ungdomsturnstevnet ble i år gjennomført 14. – 16. oktober. Med rundt 150 deltagere var hallen fylt opp av spreke ungdommer, og noen voksne som også ville være med på «leken».

På forhånd hadde utøverne valg seg workshops. De kunne velge mellom taekwondo, frittstående, tumbling, trampett, dobbel tramp, frittstående, akrobatikk og rytme.

Instruktørene kom både fra Norge og Danmark, en engasjert gjeng som alle bidro til en flott helg. Utøverne hadde ulike workshops hver dag, til og med søndag fikk de seg en treningsøkt.

Tidligere stevner har hatt over 200 utøvere og vi har opplevd lange køer på de fleste turnrelaterte workshopene, det slapp vi år. Lite køståing og mye aktivitet! Topp!

Søndag var det også oppvisning og gym for life, i år deltok to lag i gym for life. Dessverre var det ingen lag som stilte med oppvisningstropp i år. For vår del kom stevnet litt brått på, vi er vant til at det er to helger senere og tiden strakk derfor ikke til for å få plass en oppvisning.

De utøverne som ikke deltok på gym for life deltok derfor på valgfri workshop, så alle fikk en liten oppvisning før helgen var omme.

Stevnet var godt gjennomført og Lensvik skal ha skryt for sin gjennomføring! Både den tekniske finessen med storskjerm og filmvisning på oppvisningsdagen var gøy!

Det at de viste EM i tropp på stormskjerm i pausene var det også mange som satte stor pris på! De bør også ha skryt for fruktserveringen, aldri har jeg sett så mange sorter på et turnstevnet! Veldig bra!

Vi takker for et fint stevnet og gleder oss allerede til neste år på Frøya!

Hilsen fra Sigrid Benum Nygård
Ungdomskontakt NTGTK