Skip to content
Nyhet

Gode resultater under Norgesfinalen!

Asker Turnforening sto som arrangør for årets Norgesfinale turn kvinner og menn i Holmen turnhall denne helgen.

Her var Møre og Romsdal representert med jenter fra Molde og Kristiansund, samt en gutt fra Aalesund Turnforening. De som representerte kretsen var; Isak Hovden Gjelsten,Emilie Bjørge Sørøy,Maria Moen, Sigrid Asphaug Kjøl, Maiken Møst, Amanda Nes Bjørsvik, Gunhild Hånes og Tonje Kvendseth.

Det var i følge lagleder for jentene, Marion Dangel, en meget vellykket helg med flotte prestasjoner av kretslaget. jentene kom på en flott 3.plass. Her var det 11 deltakende kretslag. Det var også mage gode individuelle prestasjoner.Stemningen blant teamet var veldig trivelig både i hallen og utenfor. Jenter og Isak var ett team og heiet på hverandre og vi hadde det kjempe kjekt sier hun. Team spirit gir resultater. Samarbeidet blant trenerne var også optimalt. I tillegg til Marion var Tonje Juberg, fra Molde turnforening også med som trener. Victor Anghel var trener for Isak. Pia Dangel dømte for kretsen.

 

gode-enkeltprestasjoner_rett-veg

Øvrige resultater finner du her: http://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/331