Skip to content
Nyhet

BRONSE TIL ROGALANDSJENTER I NORGESFINALEN!

Jentene til Rogaland tok bronse i Norgesfinalen. I tillegg var det mange gode enkeltprestasjoner. Vi har fått denne rapporten fra Ann-Magritt Stendahl.

Norgesfinalen i turn for stigeklasser ble i helgen arrangert av Asker Turnforening for spesielt kvalifiserte deltakere fra 11 turnkretser. Samlet var det 124 kvalifiserte deltakere, 90 jenter 34 gutter. Rogalandsjentene vant bronse i mangekampen for lag. Videre tok Elvira Stendahl bronse i mangekampen individuelt, og Emilie Anine Kristensen en premiert 4.plass. I klasse 2 ble Camilla Aukland premiert på 8.plass. På guttesiden tok Aksel Stendahl bronse i mangekampen klasse 1.

I søndagens apparatfinaler ble det også medaljer på Rogaland turnkrets. Casper Tveteraas Hauge vant gull i hopp. Aksel Stendahl vant sølv i bøylehest og bronse i både ringer og svingstang. I klasse 2 tok Sandnes TF sin gutt Christoffer Tonstad gull i hopp, og sølv i frittstående. Leif Ingvald Andersen samme klubb gull i svingstang. På jentesiden tok Emilie Anine Kristensen fra Stavanger TF sølv i frittstående og bronse i hopp. Elvira Stendahl samme klubb, bronse i bom og skranke. På jentenes bronselag var Rebekka Johnsen, Emilie Anine Kristensen, Camilla Aukland, Elvira Stendahl, Helle Faret, Helena Gilje, Auriane Labes. Alle fra Stavanger Turnforening. På guttelaget stiller Casper Tveteraas Hauge, Aksel Stendahl, Philip Tveteraas Hauge, Uros Piljevic, Christoffer Tonstad og Leif Ingvald Andersen fra Sandnes Turnforening. Trenere på vegne av Rogaland Gymnastikk og Turnkrets var Ileana Sultan og Steffen Kristensen.

Fullstendig resultatliste finner du her