Skip to content
Nyhet

Stort oppmøte under trener og dommerseminaret RG

I helgen var det klart for årets trener- og dommerseminar i RG, og med over 80 påmeldte deltagere ble det en helg fylt med stort engasjement i Asker.

Fredag 28. oktober samlet alle deltagerne seg i miljørommet i Leikvollhallen for gjennomgang av reglementsnytt, nasjonal modell for utførelse og nytt rekruttreglement.

Alle dokumentene finnes på nettsiden under reglement og bestemmelser.

Lørdag var det først duket for to alternative løp før lunsj. Deltagerne valgte mellom teoretisk gjennomgang av internasjonalt reglement for perioden 2017 til 2020 og praktisk gjennomgang av utførelsesdømming i sal.

Etter lunsj samlet alle deltagerne seg til en praktisk gjennomgang av rekruttelementer i Askerhallen.

askerhallen-lordag-29-10-16

Lørdag kveld var det også klart for høstens fellesmøte. Møtet ble holdt på Scandic hotell i Asker og på agendaen var blant annet presentasjon av ny TKRG.

I tillegg var visepresident i NGTF, Atle Nilsen, invitert til å holde et  innlegg om planer, tiltak og arbeid som foregår i forbundet vedrørende langtidsplanen og toppidrettssatsingen.

Det blir lagt ut et eget møtereferat fra Fellesmøte på nettsiden om kort tid.

På søndag fikk alle eksisterende dommere, nye dommere og trenere som som ønsket å delta ved å prøvedømme nasjonal modell for utførelse, før det ble organisert en praktisk eksamen i utførelsesdømming etter den nye modellen.

Flotte gymnaster fra Asker og Skjeberg bidro med flott hjelp under seminarhelgen.

askerhallen-sondag-1