Skip to content
Nyhet

Lise Mandal gjenvalgt til FIG-Council

Lise Mandal ble gjenvalgt til FIG-Council for nye fire år. Det innebærer at hun nå blir en av de fra Europa som vil sitte videre i Council etter at det ellers har blitt svært store endringer i ledelsen i FIG gjennom dagens valg.

Nyvalgt president i FIG, Morinari Watanabe, gratuleres av Lise L. Mandal og Kristin Gilbert.
Nyvalgt president i FIG, Morinari Watanabe, sammen med Lise L. Mandal og Kristin Gilbert.

Ved avslutningen av alle dagens valg kan vi konstatere at det ligger an til store endringer i vårt internasjonale forbund.

FIG-Council har med sine kontinentale representanter en viktig rolle i årene som kommer, og særlig vil nok de europeiske medlemmene kunne oppleve at det blir andre forhold nå som presidentskap og Executive Committee fikk en helt annen sammensetning enn tidligere.

Vi gratulerer Lise Mandal med valget!