Skip to content
Nyhet

Sølv og bronse i EM TeamGym!

Vi gratulerer alle de norske troppene med flott innsats i mesterskapet!

Resultater finaler

Trykk på bildene for større utgaver:

Mikstroppen som tok sølv i juniorklassen!
Mikstroppen som tok sølv i juniorklassen!

Miks senior
Trenere:
Johan Wikås, Mari Eliassen, og Atle Kristiansen.

Gymnaster:
Celina F. Moen, Athene J. S. Reigstad, Julie K. Braadland, Kristine Naro, Johan, C. W. Kvale, Fredrik Dahlstrøm, Sondre L. Thorstein, Marthe Gjertson, Kjartan Frafjord, Jonas Slydahl, Paul J. Bratlie og Asbjørg Nesje.

Herretroppen som tok bronse i senior!
Herretroppen som tok bronse i seniorklassen!

Menn senior
Trenere:
Brian Carlsen, Henning Ottersen og Simon S. Nielsen.

Gymnaster:
Knut J. D. Skogeng, Jeppe H. Krogh, Mikkel Ellertsen, Odin K. B. Horne, Benjamin Fjerdingstad, Sebastian G. Hübert, Nicolai H. B. Meredith, Eivind Bjørnes, Steffen A. Olsen, Knut G. Onsøyen, Runar Leirvik og Ole K. Granli.

Junior kvinner
Kvinner junior

Kvinner junior
Trenere:
Tomas E. Bekkavik, Sara F. Påhlson og Jonas Y. Lunde.

Gymnaster:
Rikke E. Husabø, Tomine Byremo, Henriette J. Dahl, Hedda E. Rustad, Vilde E. Hernes, Line S. N. Johnsson, Julie T. Linden, Jenny H. Monge, Malene S. Mathisen, Ingrid H. H. Hansen, Lina M. Larsen og Yasmine T. Onsøien.

Junior menn
Menn junior

Menn junior
Trenere:
Henrik N. Moum, Henning Ottersen og Atle Kristiansen.

Gymnaster:
Skage Lysgaard, Jens Rødland, Magnus F. Kvidal, Trym K. Holten, Mathias F. Moholt, Haakon T. Kanter, Jo Baitevar M. F. Skagseth, Andreas Gjørstad, Andreas Klæboe,  Sindre Veum, Viktor T. Leek og Mikke G. Nes.

Senior kvinner
Kvinner senior

Kvinner senior
Trenere:
Jacob Bie-Hansen, Sara F. Påhlson og Andreas S. Crone.

Gymnaster:
Mathilde Laulo, Sigrid Ansgard, Silje B. Gundersen, Maria Brørvik, Tara D. M. Sperre, Tonje E. Grini, Anja Utklev, Kristine Aarrestad, Helene N. Granum, Kristin Forsdal, Julie Woldseth og Mathilde B. Sørvåg.

Senior miks
Miks senior

Miks senior
Trenere:
Simen K. Bøhm, Mari Eliassen og Simon S. Nielsen.

Gymnaster:
Åsne Ø. Danielsen, Trine Utklev, Ketil Målbakken, Thea C. Bjerkan, Jenny Rygh, Juni M. Josephsen, Joakim Grøvdal, Andreas T. Bugsett, Martin R. Fosse, Mads Mai-The, Nora Steingrimsen og Jonathan L. Solheim.

Informasjon EM TeamGym 2016 (som ble lagt ut i forkant av mesterskapet)

Se også arrangørens internettside:

EM TeamGym 2016 Maribor Slovenia