Skip to content
Nyhet

Veien mot OL 2020-2024 – arbeidet har startet!

Vi har hatt et startmøte og vi har vært så heldig å få med Antonio Egri med på laget. Han har erfaring som trener fra en klubb i England hvor han har jobbet med det Elite systemet som vi ønsker å overføre til Norge.

Du kan allerede nå sette av fredag 18.november eller lørdag 19.november, under Norgesfinalen. Der vil det bli 2 seanser, slik at det vil passe for deg uavhengig om du er opptatt som trener eller dommer i Norgesfinalen. Da vil vi kjøre en introduksjon av Elite systemet de bruker i trening og konkurranser på 9 åringer og oppover i England.

9.10.11.desember vil det bli Workshops under Rekrutt testen i det nye Elite systemet.

FIG-konkurranser i 2017: Da har vi ikke lenger FIG-konkurranse sammen med guttene og det vil være mulighet for å trekke inn rekrutter (11-12år). Vi ser for oss følgende konkurransekonsept: Lørdag obligatoriske øvelser for rekrutter og juniorer i Elite systemet. Søndagen: mangekamp for junior og senior i CoP. med kåring av de 3 beste i hvert apparat fra søndagens karakterer.

Skal vi nå målet om en OL plass i 2020 og 2024 så må vi gjøre noe med systemet og vi starter nå!