Skip to content
Nyhet

Vellykket rekruttsamling i Holmen turnhall

Laget består av de 18 beste rekruttjentene i alderen 11-12 år, som er tatt ut på grunnlag av tester i styrke, bevegelighet og elementer.

Alle de uttatte gymnastene stilte på samlingen, som ble ledet av Lill Anita Husby (hovedtrener), Liliana Buer (koordinator og trener), samt Cosmin Mican (trener) og Vidar Fosse (trener).

Gymnastene representerer ni ulike lag fra rundt om i landet: Nidaros, Holmen, Asker, Moss, Tromsø, Hødd, Sandefjord, Nedre Glomma og Oslo.

Laget hadde sin samling samtidig, og i samarbeid med utviklingslaget, ledet av Valentin Pintea og Crina Purice.

lagbilde i drakt

f.v:Martine Johnsen, Nora Irgens, Sofie Aateigen, Katarina Schilling, Tuva Tøndel og Vilma Smestad

Med hele Holmen turnhallen til disposisjon under øktene ble treningskvaliteten god. Det ble jobbet godt med både nye elementer rettet mot spesifikke komposisjonskrav i hvert apparat i tillegg til detaljtrening, basis, styrke og bevegelighet.

Jentene trente i alt 24 timer fordelt over fem dager. Det ble også tid til litt sosiale aktiviteter med grilling på stranden, litt shopping, og jentene overnattet hos gymnaster som bodde lokalt.

Samlingen viste alt i alt at nivået jevnt over er høyere enn tidligere, noe som lover godt for fremtiden. Vi gleder oss til neste samling som arrangeres seinere i sommer i samarbeid med Nidaros turnforening.

Liliana Buer