Skip to content
Nyhet

På besøk ut i lagene!

Da er styret i Møre og Romsdal gymnastikk-og turnkrets godt i gang med å besøke lagene i kretsen. Åndalsnes sin turngruppe, Sunndal Turnforening og Tomrefjord Il sin Turngruppe har nå hatt besøk av leder Bjørnar Flem og Nestleder Kristin Wangensteen.

Styret i kretsen ønsker å bli bedre kjent med klubbene og den aktiviteten de holder på med. Før besøket har lagene fått beskjed om å forberede to positive ting ved kretsen og et forbedringspotensiale som kretsen kan jobbe med.I tillegg gir kretsen litt generell informasjon om kretsen og dens arbeide, promoterer høstens spennende ide`kurs som går av stabelen den 2.- 3 september og informerer lagene om NGTFs sitt tilbud om klubbutvikling.

Kristin kan fortelle at lagene syns det har vært positivt med besøk, og styremedlemmene syns det var veldig kjekt å bli litt kjent med de ute i lagene. Det er mange flinke og engasjerte folk som gjerne vil «ta i et tak». Det er rett og slett mye positivt som skjer rund om i klubbene.

Besøksrunden fortsetter nå fram mot sommeren og blir tatt opp igjen til høsten.