Skip to content
Nyhet

Alt klart for Gym for Life Norge

Fredag kveld kom delegasjonen fra FIG til Oslofjord Convention Center for å overvære helgas begivenhet.

President i Local Organising Committee, LOC, Stig Nilssen, tok vel i mot gymnastikkomiteén som var representert fra Brasil, Japan, Danmark, Sverige, Sveits, Portugal og Slovenia.

Komiteén fikk hilse på arrangementetsfrivillige, og var tydelig imponert over stedets beliggenhet.

– Det er veldig fint at vi får komme hit å være en del av dette arrangementet. Ikke minst er det veldig bra at dere prøver ut et test-event i år, da det store skal skje neste år, sier president i Gymnastics for All-komiteèn i det internasjonale turnforbundet, FIG, Margaret Sikkens Ahiquist.

DSC_0243

Fredagens velkomst og troppenes første treninger har gått over all forventning. Med sol fra skyfri himmel og alt gymnastene trenger i umiddelbar nærhet ligger det en perfekt ramme for resten av helga.