Skip to content
Nyhet

Niklas og Didrik til Nordisk mesterskap- U14

I helgen deltok Niklas Syverhuset  og Didrik Gundersen fra Elverum Turn i NM junior Turn kvinner og menn i Stavanger sammen med Aino Namtvedt fra Elverum Turn. Alle gjorde en god innsats under konkurransen, og både Niklas og Didrik var veldig nære finaleplasser. 6 stykker ble kvalifisert til finaler i hvert apparat. Niklas ble nr. 7 i frittstående og Didrik ble nr. 7 i hopp. Som en av de yngste deltakerne viste Aino også gode prestasjoner.  Her finner du resultater fra konkurransen.

Didrik og Niklas har vist gode prestasjoner over lang tid, og nå har begge blitt tatt ut til å representere Norge under Nordisk mesterskap U14, Turn menn. Mesterskapet arrangeres i Jyväskylä i Finland 6. -8. mai. Kretsen gratulerer med uttaket og ønsker guttene lykke til. Det skal bli utrolig gøy å følge med videre.