Skip to content
Nyhet

Hedmark med gode resultater i OpplandsPokalen

Det har vært stor og god aktivitet i troppsgymnastikk for kretsens klubber den siste tiden. I helgen ble OpplandsPokalen arrangert i Håkons Hall på Lillehammer.

Her deltok over 700 turnere fra hele landet og flere klubber i kretsen tok med seg både medaljer og pokaler hjem. Kongsvinger deltok med hele 42 turnere og var veldig synlige i hallen denne helgen.

Hamar stilte med 16 turnere, Elverum med 14, Løten med 12, Rena med 13 og Tynset med 11 turnere.

Rekruttklassene:

I klassen rekrutt tumbling deltok hele 43 lag, og Elverum tok en utrolig 4. plass, i tillegg til dette ble det pokaler til begge lagene fra Hamar IL Turn med 11. og 14. plass. Kongsvinger tok 12. plassen.

I rekrutt trampett ble det også pokaler til Hedmark. Kongsvinger imponerte med 6. plass med Hamar like bak på 7. plass. Det andre Hamarlaget fikk også pokal med en delt 9. plass med Bergen.

Juniorklassene:

I tumbling kvinner tok Elverum pokal med en 10. plass av 35 lag. I tumbling mix ble det en 7. plass til Kongsvinger av 30 lag.

I trampett kvinner ble det også pokal til Kongsvinger med en 6. plass. I trampett mix klarte Kongsvinger å kapre en av medaljeplassene med en flott 3. plass.

Seniorklassene:

Her var Kongsvinger eneste lag fra Hedmark som deltok. I senior mix tumbling ble det bronsemedalje, og i senior mix trampett kapret Kongsvinger gullet.

Kretsen gratulerer alle klubbene i Hedmark med fantastisk innsats.

Her finner du alle resultatene fra konkurransen.

OpplandsPokalen_innmarsj

Bilde: Fra åpningen av konkurransen.