Skip to content
Nyhet

Emilie Holte tok sin femte NM-medalje

Tromsø TF stod denne helgen som arrangør for et flott NM i Tromsøhallen. 56 individuelle og 15 duo/trio-tropper var klare til dyst.

Konkurransen åpnet fredag ettermiddag hvor junior og yngre junior kjørte to redskap hver, og duo/trio-troppene hadde sin første kjøring.

Lørdagen avsluttet juniorklassene sin mangekampkonkurranse på formiddagen, mens seniorene kjørte hele sin mangekamp lørdag ettermiddag.

Yngre Jr pall IMG_7645

I yngre junior internasjonal klasse gikk seieren til Josephine Norstad Juul Møller fra Asker med Ingrid Bratsberg fra Bergen på andreplass og Kamilla Dreiem Kvamme fra Stavanger på tredjeplass.

Junior pall IMG_7667

Junior internasjonal klasse ble vunnet av Anna Stoyanova, Asker TF etterfulgt av klubbvenninnen Anniken Heyeraas og Liv Astad fra Stavanger på tredjeplass.

Senior pall IMG_7689

I seniorklassen tok Emilie Holte fra Asker sin femte NM-tittel i seniorklassen, og tangerer dermed Victoria Ystborg og Stine Østvold i antall NM-titler i mangekamp. Sølvmedaljen gikk til Emilie Hvidsten Swensen, mens Fanny Lunde stakk av med bronsen, begge fra Asker TF.

Senior duotrio pall IMG_8418

Søndagen gjennomførte duo/trio sin siste kjøring, og her ble det gull til Askers Dobbertin Gram/Magnussen i seniorklassen. Her tok arrangørklubbens egne hjem sølv med Mellem/Nilsen og bronse med Henriksen/Pedersen.

Junior duotrio pall IMG_8406

I Junior duo/trio ble det 1. plass på Bergens Hansson/Sørby, 2. plass til Stavangers Johansen/Page/Samuelsen og 3. plass til Bergens Mjelde/Dale.

jr finale medalister IMG_8561

Finalistene i juniorklassen kvalifiserte seg fra samlet liste per redskap i junior og yngre junior etter lørdagens mangekamp.

Her ble det storeslem til tre Asker-jenter som tok samtlige medaljer i redskapsfinalene. Tau ble vunnet av Anna Stoyanova, som også tok sølv i de tre andre redskapene.

Ring og ball ble vunnet av Anniken Heyeraas, og på henne ble det bronse i tau og køller. Josephine Norstad Juul Møller ble mester i køller, tok sølv i tau og bronse i ring og ball.

Når seniorfinalistene var klare for sine finaler, ble det dessverre mørkt i hallen og strømbruddet var av den langvarige arten slik at juryen valgte å avlyse kjøringene.

Det ble derfor valgt å dele ut medaljer per redskap etter resultatene fra lørdagens mangekamp.

Emilie Holte innkasserte med det ytterligere to gullmedaljer i ring og ball, sølv i vimpel og bronse i køller.

I køller gikk gullet til Fanny Lunde, som også tok bronse i ring og ball.

Emilie Hvidsten Swensen gikk av med seieren i vimpel, tok sølv i ring og bronse i ball.

Marie Therese Ruud, Skjeberg TF tok sølvet med seg hjem i ball og køller, og Margit Øveraas, Asker TF fikk bronsen i vimpel.

Alle resultater er å finne her.