Skip to content
Nyhet

Vellykket internasjonal treningssamling

Den tradisjonsrike påskeleiren i Taunusstein, Tyskland ble i år arrangert fra 27. – 30. mars. Hit kommer mange av verdens beste utøvere, og for mange er samlingen et viktig ledd mot VM.

I år deltok det 38 gymnaster fordelt på gymnastikkhjul og cyr wheel. Deltakerne kom fra ni ulike land og fem ulike verdensdeler!

Fra Norge deltok Solveig Sætre, (Gran), Rikke N. Haugen, Maya Nyhuus, Carina Jølstadengen og Nora J. Pedersen. Alle de sistnevnte fra Rygge. Ruth Kari Krokeide var med som trener og reiseleder.

Gymnastene ankom en dag før leiren startet, og fikk dermed tjuvtestet gulvet litt før de andre gymnastene kom. De har vært gjennom 21 timers obligatorisk trening i tillegg til å ha lagt ned egentrening utenom de oppsatte treningstidene.

Samlingen er en viktig del av forberedelsene til NM og Opplandspokalen som er de to siste uttakskonkurransene før til VM i USA i slutten av juni. Alle jentene har trent bra og fått mye nyttig inputt.

Alle måltider, innkvartering og trening skjer i samme bygg. Det gir enkel logistikk og gode muligheter for å bli kjent med utøvere med samme interesse i andre deler av verden.

De norske utøverne reiser hjem med mye lærdom og nye venner.