Skip to content
Nyhet

DTB Pokal i dag og snart Test Event

DTB Pokal arrangeres i Stuttgart og vi stiller lag med Stian Skjerahaug, Marcus Conradi, Pietro Giachino, Odin Kalvø og Nikolai Rønbeck. De turner i pulje 2 kl 13.15. resultatene vil bli lagt ut her. Sterkt startfelt med noen av verdens beste nasjoner med. I tillegg arrangeres World Cup på lørdag og søndag i samme hall med kun de beste individuelle turnerne i verden.

Etter konkurransen blir guttene igjen i Stuttgart for samling frem til 30. mars hvor 4 av gymnastene setter seg på flyet for å delta i Challenge Cup i Cottbus. Etter kun noen få dager hjemme setter en delegasjon seg på flyet til Brasil for pre-camp og deltakelse i Test Event. 16. april arrangeres guttenes konkurranse i Rio og denne konkurransen avgjør vår OL-deltakelse!

Det har blitt trent veldig bra i vinter og de er i god rute for til prestere for å kjempe om Norges kvoteplass i Test Event.