Skip to content
Nyhet

Flying superkids troppet opp på samling

Telemark Gymnastikk- og Turnkrets arrangerte en ordinær troppssamling i Skien fritidspark søndag 14. februar. Dagen ble nok ikke helt ordinær allikevel.

Over 80 troppsgymnaster i alderen 7-13 år hadde meldt seg på samlingen denne gang. Til troppsturn er det apparatene trampett, tumbling og frittstående fokuset ligger på.

Den store snakkisen under samlingen var at selveste Flying Superkids var i nærheten. Alle hadde fått med seg at det var show senere i fritidsparken, og mange skulle dit. Man kunne til og med høre at de øvde på showet i den kjempestore hallen ved siden av flerbrukshallen.

Samlingen begynte å nærme seg slutten, bare kvarteret igjen var det da selveste Noah fra Flying Superkids tok en liten gåtur inne i hallen. Det tok pusten fra mange da de fattet hva som egentlig skjedde.

Plutselig dukket enda ni til av de flyvende barna inn i hallen. De fleste bare stoppet opp med det de gjorde bare for å få med seg det hele. Noen fikk nok også litt prestasjonsangst.

Kidsa stilte seg i kø mellom alle Telemarksturnerne som sto i kø for trampett. De dro til med noen runder på trampett og det med noen skikkelige svev. Kursen gikk så mot tumblingbanen. Det sto ikke på ferdighetene her heller. De er jo flyvende barn.

Etter dette samlet alle barna seg sammen i en stor klynge. Flying Superkids-barna tok farvel med alle og gikk for å gjøre seg klare til sitt eget show snaue timen etterpå.

Besøket satte nok stopp for noe særlig mer trening denne dagen men å få oppleve dette var noe som satte seg godt i minnet for alltid.

Med vennlig hilsen for Telemark Gymnastikk – og Turnkrets;
Karl Rønjom

Flying superkids på samling_1
Foto: Karl Rønjom
Foto: Karl Rønjom
Foto: Karl Rønjom
Foto: Karl Rønjom
Foto: Karl Rønjom