Skip to content
Nyhet

Malin tente OL-ilden i Bodø

I forbindelse med ungdoms-OL på Lillehammer i februar arrangeres en fakkelturné over hele landet. Fredag 15. januar ble OL-ilden tent i Bodø foran 900 store og små på Mørkvedlia idrettspark.

Skoleungdom og barnehagebarn var sammen med mange andre idrettsglade mennesker vitne til at fire unge ildsjeler sammen med ordfører Ida Pinnerød gikk fakkelstafett i Bodø. Til slutt var det Nordlands unge ildsjel Malin Celius Oshaug (23) som fikk æren av å tenne ilden.

Se bildeserie fra Fakkelmarkeringen i Bodø

– Det er stort, det er fantastisk. Litt ubeskrivelig. Det bobler innvendig og hjertet dunker veldig hardt, uttalte Oshaug like etter seremonien i Bodø.

Malin Oshaug er trener i Melbo Turnforening og er Nordlands representant som årets unge ildsjel. Med det er hun en av 19 unge som får gleden av å bære fakkelen under åpningsseremonien for lekene på Lillehammer i februar.

Malin syns det var fantastisk å tenne ilden foran så mange mennesker i Bodø, og syns det er stas å bli satt pris på for sin innsats som trener og leder i Melbo turnforening.

– Å bli satt pris på på denne måten gir inspirasjon videre i idretten, sier hun smilende.