Skip to content
Nyhet

Populært hjelpetrenerkurs!

Søndag 17. januar arrangerte Rogaland Gymnastikk- og Turnkrets hjelpetrenerkurs i Sandnes. Disse kursene er alltid populære, og denne gangen var inget unntak. Kurset var fulltegnet i god tid før påmeldingsfristen gikk ut.  

Kurslærer, Margrete Ræge, rapporterer om stor innsats og lærevilje. Det er mange som lurer på mye, og hver gymnast har sine utfordringer. Når en på seks timer skal svare på alt, blir det mye som skal formidles.

Da vi skulle gå hjem, kom tre trenere bort og var klare på at NÅ var de virkelig gira, og ville ha turn i gruppen sin, eventuelt i ny gruppe i tillegg til den de hadde, for dette var kjekt!

Dette kom fra tre trenere som trener 5. – 7. klasse, og det er alltid vanskelig å kurse den gruppen, da kurset ikke legger opp til så mye for dem, akkurat som for foreldre og barn.

– Jeg forsøker alltid å putte på litt ekstra tips til begge to grupper i tillegg, så jeg prater jo som en foss, sier kurslærer Margrete Ræge.

Det var strålende innsats fra alle deltakerne, og alle gikk på med krum hals. Det var god dialog mellom kursdeltakerne, og det som var ekstra kjekt var at det var så mange voksne med. Da blir det alltid et ekstra løft.

Vi hadde vel en aldersspredning fra ca. 13 til noe over 50 år.

Hjelpetrenerkurs Sandnes 17. januar 2016
Hjelpetrenerkurs Sandnes 17. januar 2016