Skip to content
Nyhet

Sara Stokken Rott er nominert årets ildsjel

– Sara Stokken Rott er et fantastisk forbilde for barn og unge i Kalandseid IL gjennom at hun har startet mange ulike aktiviteter i klubben.

– Sara er en person med unikt engasjement for at barn og ungdom på Kalandseid får anledning til å oppleve gleden av å være i fysisk aktivitet, med utgangspunkt i egne forutsetninger og eget mestringsnivå, er begrunnelsen fra Norges Idrettsforbund.

Sara har også deltatt på kurs for å lære hvordan ungdom selv kan engasjere seg i de ulike idrettstilbudene i egen klubb. Hun har rett og slett et stort hjerte for å aktivisere barn og ungdom og skal selv være frivillig under Ungdoms-OL på Lillehammer, sier Knut Songve, organisasjonssjef i Hordaland idrettskrets.

– Det betyr veldig mye for meg å bli nominert. Når jeg har tilrettelagt aktiviteter i idrettshallen gjennom egne tilbud og som turntrener har intensjonen min vært å skape idrettsglede og mestringsfølelse blant barna. Det at arbeidet mitt har blitt lagt merke til og at jeg har blitt satt pris på på denne måten er veldig stort for meg, forteller Sara til NGTF.

Her kan du stemme.