Skip to content
Nyhet

SALTO-helg på Klepp

Helgen 28. – 29. november var det samlet ca 70 ungdommer på ungdomstreff på Klepp.

Lørdagen var fylt opp av workshops og ungdommen hadde mulighet til å velg mellom airtrack,  tumbling, akrobatikk, flashmob – lær på stedet, parkour og kreativ utfoldelse.

På kvelden ble det rigget til fest. Bord ble dekket med hvite duker, blomster og lys. Rød løper ble rullet ut for ungdommene, med mulighet for å bli avbildet sammen med nye og gamle venner.

Det var oppvisning, der gruppene viste resultatet av workshopen «kreativ utfoldelse». Veldig spennende og morsom oppvisning som viste at gruppene hadde jobbet godt.

Det var prisutdeling og en jury som var tilstede hele lørdagen. De delte ut priser i følgende tre kategorier: «Mest engasjerte deltaker», «Kuleste pyramide» og «Beste underholdningsinnslag».

Prisen var intet mindre en Oscar-statuett.

Oscar2    Oscarstuett

Etter programmet var ferdig, ble det disco til sent på kveld.

Søndagen startet med frokost og rydding av rommene, etterfulgt av småaktiviteter i hallen som bestod av blitz, haien kommer, uptown funk styrkedans og stikkball.

Hele helgen hadde vi en instagram-konkurranse som pågikk. Konkurransen gikk ut på å ta det mest kreative turnbilde og kuleste lagbilde.

Helgen ble avsluttet med å premiere instagramvinnerene og vise frem NGTFs jubileums flashmob.

Strålende helg, med mange flotte ungdommer

Pyramide-klepp     pyramide2    pyramide3