Skip to content
Nyhet

Grimstad Turn og Idrettsforening feiret 150 år hele helgen til ende!

Fredag sørget Fjære og Grimstad skolekorps for en musikalsk velkomst. Inne i Iglandshallen ventet en flott og variert turnoppvisning, før selve festmiddagen.

Ordfører og gjester fra idrettskrets, forbund, idrettsråd og andre foreninger delte flotte ord. En del av gavedrysset stod hovedsponsor for, som delte ut en gavesjekk tilsvarende ett tusen kroner per år foreningen har eksistert.

Deretter var det ildsjelene sin tur. Tre personer som alle har bidratt stort til GTIF ble utnevnt til æresmedlemmer i klubben: Bjørg Igland, mangeårig trener, «dugnadsgeneral» under byggingen av turnhallen og sponsordronning.

Tidligere turner i GTIF, Trine Sælen, som nå er trener med ansvar for apparatturn der GTIF har oppnådd resultater helt i Norgestoppen.

Trener, stevnegeneral og organisator Anne Kjersti Wiig, som har vært sportslig leder i klubben i over 10 år.

Lørdag var det generalprøve med bursdagskake til alle gymnastene. Søndag ble det gjennomført to jubileumsoppvisninger, hvor en anslår at så mange som 1000 var tilstede.

Iglandshallen, med muligheter for både lyd og lysshow, var en flott ramme for det hele. Publikum fikk seg oppvisninger innen troppsgymnastikk, apparaturn, rytmisk gymnastikk og freerun.

Punktum ble satt med en felles danseoppvisning.

Vi gratulerer Grimstad Turn og Idrettsforening som 150års-jubilant!

Frittstående

Liten på bom