Skip to content
Nyhet

Resultater Landsfinalen RG

Denne helgen var det spennende fra begynnelse til slutt under Landsfinalen i rytmisk gymnastikk som ble arrangert av Region 5 og Tromsø TF.

Region 1 tok riktignok sin syvende velfortjente strake seier, men regionene bak har tatt grep og kommet nærmere, det er også her spenningen om finaleplass er størst.

Denne gangen var det Region 4 som røk ut etter innledende runder, bare knappe 1 poeng fra semifinaleplass. Region 2 lå på andreplass etter innledende runde, men også de måtte se seg slått med knappe 1 poeng i semifinalen og måtte se finalen fra sidelinjen.

Region 3 og Region 5 holdt følge med likt antall poeng både i innledende, semifinale og finale, det som skilte dem var til slutt antall førsteplasser i de forskjellige klassene, der sikret Region 3 andreplassen, mens bronsen gikk til Region 5.

Region 1 i midten, Region 3 til venstre og Region 5 til høyre på bilde

Rekruttene hadde åpen rekruttkonkurranse på fredags ettermiddag, denne var også deres kvalifisering inn på de respektive regionslagene.

Rekruttene fra Stavanger TF tok like gjerne med seg hjem alle pallplassene i denne klassen, gullet gikk til Kamilla Dreiem Kvamme, sølv til Emilie Osaland Muis og bronsen til Åsne Stormark.

Innledende runde på lørdagen var også individuell konkurranse for junior og seniorklassene. Her vant Hanne Emilie Bjøro fra Asker TF junior nasjonal klasse, med Stine Gustafson, Stavanger TF på 2. plass og  Ingrid Levik, Malvik på 3. plass.

I junior internasjonal klasse tok Fredrikke Tynning Bergestuen med seg gullet hjem, mens sølvet gikk til Christina Fereirra Jacobsen, begge Asker TF, bronsen gikk til Sophie Brevik Nesse fra Hødd IL.

Nasjonal klasse senior ble vunnet av Amalie Dobbertin Gram fra Asker TF,  Marte Magnussen fra Nordre Land ble nr. 2 og 3. plassen gikk til Amelia Undhjem Smith, Asker TF.

Internasjonal klasse senior ble vunnet av Marie Therese Ruud fra Skjeberg foran Emilie Holte på 2. plass og Emilie Hvidsten Swensen på 3. plass, begge Asker TF.