Skip to content
Nyhet

Flotte resultater fra Norgesfinalen!

Rogaland Gymnastikk og Turnkrets sendte lag til Norgesfinalen i Bergen denne helgen. Det ble turnet sterkt av samtlige på laget, og jentelaget kapret sølvmedalje og guttelaget tok bronse. På jentelaget var Camilla Aukland, Elvira Stendahl, Helena Gilje, Auriane, Lene Syvertsen, Astrid Bjander, Synne R. Pedersen og Sara Astvaldsdottir. På guttelaget var Benjamin Harestad, Casper Tveteraas Hauge, Even Aspøy, Benjamin Riska, Halvor Hetland og Christoffer Tonstad .

Synne R. Pedersen i klasse 1, og Sara Astvaldsdottir i klasse 3 ble sammenlagtvinnere gjennom hele året, og vant hver sin klasse i Norges Cup. Videre ble det medaljer på flere i apparatfinalene. Klasse 1. menn: Benjamin Riska nr.1 i bøylehest.nr.2 ringer,nr.1 skranke,nr.1 svingstang, Klasse 2 menn: Halvor Hetland nr.2 ringer, nr.1 Skranke, Klasse 3 menn: Benjamin Harestad, nr.2 ringer, Klasse 3. kvinner: Sara Astvaldsdottir, nr. 2 skranke, nr.3 bom, Klasse 2, kvinner: Auriane Labes nr. 3 i bom. Klasse 1, kvinner: Synne R. Pedersen nr 1 i hopp, nr 2 i bom, nr.1 i frittstående, Klasse 1, kvinner: Elvira Stendahl nr. 2 i skranke.

Resultatlistene er tilgjengelige fra følgende adresse:
http://static.websys.no/files/sites/www.bergensturnforening.no/contentfiles/201511/norgesfinalen_og_norgescupfinale_2015_resultat_finaler.pdf

Premieutdeling Norgesfinale gutter.
Premieutdeling Norgesfinale gutter.

Kretsen gratulerer, og takker An-Magritt Stendahl, for rapporten.