Skip to content
Nyhet

Stian Syvertsen – Årets ildsjel i Aust-Agder!

Juryen for «årets ildsjel» har i dag offentliggjort de 19 fylkesvinnerne som kjemper om å vinne prisen «årets ildsjel» som deles ut på Idrettsgallen på Lillehammer lørdag 9. januar. Stian Syvertsen fra Express IL Turn, ble Aust-Agders representant.

I gymnastikk- og turnmiljøet kjenner vi Stian som han som alltid sier ja, og ikke ser problem, kun løsninger! Han har i flere år vært leder og hovedtrener i turngruppa til Express IL.

Han er aktiv medlem av styret til Aust-Agder Gymnastikk- og Turnkrets. I forbindelse med NGTFs 125 års jubileum dette året, var han ansvarlig for gjennomføringen av Aust-Agder sitt eget jubileumsshow, som involverte så godt som samtlige turnforeninger i kretsen.

Mange kjenner han også som dommer i troppsgymnastikk. Han bidrar mer en gjerne lokalt, men reiser også rundt i andre kretser når de har behov for det.

I forbindelse med at Lillehammer arrangerer Ungdoms-OL i februar er det bestemt at prisen «årets ildsjel 2016», som deles ut på Idrettsgallaen, skal tildeles en frivillig under 26 år. Alle de 19 fylkesvinnerne får en viktig rolle under åpningsseremonien til ungdoms-OL 12. februar.

Vi gratulerer Stian, som fylkets representant!

Du kan lese mer om utnevnelsen og videre nominering her: https://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/19-fantastiske-fylkesvinnere-til-arets-ildsjel/