Skip to content
Nyhet

Liv og Lisa debuterte i internasjonal konkurranse med gull!

Juniorene  Liv Holmslet Astad og Lisa Emily  Johansen fra Stavanger Turnforening konkurrert i sin første Internasjonale konkurranse i Pécs Cup i Ungarn, der det i Internasjonal klasse 2- kamp, deltok 21 jenter fra 6 land  De oppnådde sterke resultater.

Liv Holmslet Astad tok sammenlagt 2. plass og fikk gull i ball.
Lisa Emily Johansen fikk 5. plass sammenlagt og tok gull i køller.
Meget sterke prestasjoner fra to unge og lovende RG- gymnaster! 

Da jentene reiste ned hadde de ingen forventninger om pallplasseringer da det var første internasjonale konkurranse og at nivået i disse landene ofte har vært høyere enn det som er oppnåelig. Jentene beviste det motsatte og klarte seg fantastisk bra og fikk også skryt fra  mange av dommerne for flotte kjøringer! I hele konkurransen var det  representert   jenter fra 10 nasjoner og  nærmere 200 deltakere totalt i cupen.

Premieutdeling: Liv på 2.plass og Lisa nr. 5.
Premieutdeling: Liv på 2.plass og Lisa nr. 5.