Skip to content
Nyhet

Treningen for jentene har startet i VM

Hele laget med trenre
Fra venstre Ingvil Øyehol, Martine R. Skregelid, Sofie Bråten, Thea Mille Nygaard, Antonio Egri og Aleksandra Smirnova

Da er podietrening i gang for jentene. Martine, Sofie og Thea Mille startet i bom og det gikk bra, flott gjennomførte frittstående øvelser – Thea Mille turner på podie for første gang. Hopp og skranke kjørte de opp mot sitt beste så nå håper vi de lykkes i konkurransen på fredag også.

Gymnastene blir presentert på scenen og går så til apparatene. Dommerne sitter på første rad på tribunen, så her er gymnastene i sentrum på gulvet. Mye nytt denne gangen. 3000 øvelser –  og alle kvalikøvelsene blir lagt ut på YouTube.

– Nytt konsept føltes mindre stressende og jentene gleder seg til konk på fredag Hilsen oss alle:-) – skriver delegasjonsleder Ann Helen Bjørnstad i en melding.

VM går i Glasgow og de norske jentene konkurrer fredag 23. oktober kl. 09.00. Vi ønsker de lykke til!