Skip to content
Nyhet

Guttene i rute før VM

De norske gymnastene gjør sine forberedelser til VM i turn som snart arrangeres i Glasgow, hvor guttene allerede er på plass. Dette etter et vel gjennomført NM.

Med gode resultater fra NM i bagasjen er de tre herregymnastene på plass i Glasgow for å finpusse formen før VM starter med offisielle treninger lørdag 18. oktober. Mandag 12. oktober ankom de City of Glasgow Gymnastics hvor de skal trene frem til og med 17. oktober. Jentene ankommer Glasgow fredag 17. oktober og forbereder seg hjemme i Norge.

Til VM er Stian Skjerahaug fra Stavanger TF, Marcus Conradi fra Oslo TF og Pietro Giachino fra Njård Turn tatt ut til å representere turn menn. Odin Kalvø er hjemmeværende reserve. Guttene turner i subdivision 8 (den siste) mandag 26. oktober på kvelden.

Fra turn kvinner skal Martine Rustøen Skregelid fra Asker TF, Sofie Bråten fra Oslo TF og Thea Mille H. Nygaard fra Holmen Tropp og TF representere Norge. Jentene turner i subdivisjon 1 på morgenen 23. oktober.

Det store målet for turn menn er OL neste år og skal de klare det må de kvalifisere seg til prøve-OL gjennom dette VM. Med andre ord er det et særdeles viktig mesterskap. Også jentene håper på en plass i prøve-OL.