Skip to content
Nyhet

Stian Skjerahaug i rute til VM og OL, 4 gull i NEM

Stian Skjerahaug turnet til 83,500 poeng og viste nok en gang at han holder det nødvendige internasjonale nivået som skal til for å kunne komme til prøve-OL for å kunne kvalifisere seg til OL i Rio 2016.

Det norske laget bestod i tillegg til Stian Skjerahaug av Pietro Giachino som turnet til 80, 350, Marcus Conadi som turnet til 80,050 og Odin Kalvø som turnet til 78,150. Det norske laget vant sølvmedaljen i lagkampen, bare slått av Irland.

Søndag er det apparatfinaler med to nordmenn i hver finale.

Stian har så langt hatt en fenomenal sesong med 13. plass i mangekamp i EM, 12. plass i European Games, og nå da Nord-Europeisk mester for andre gang.

I slutten av oktober venter VM, hvor avgjørelsen om mulig plass i prøve-OL faller.