Agder

Treningssamling Rytmisk Gymnastikk

Sted: Iglandhallen, Terje Løvås vei 119Dato: 16.oktober 2022 Treningssamlingen er åpen for alle klubber i kretsen som har aktivitet i rytmisk gymnastikk fra 6 år ogoppover. På treningssamlingen blir det fokus på kroppsteknikk, redskapsteknikk, samarbeidselementerog danseserier. I tillegg håper vi å få til en økt på trampoline med klubbens kvalifisertetrenere. De yngste gymnastene (1.-4.kl) kan velge mellom hel eller halv …

Les mer
Treningssamling Rytmisk Gymnastikk

Drammens Turnforening Challenge

Drammens Turnforening inviterer til konkurranse i Troppsgymnastikk28.-30. oktober i ROS Arena, Spikkestad. Drammens Turnforening Challenge (DTC) er en konkurranse for alle, topp som bredde, for små og store! Årets konkurranse har dessuten status som Nasjonal konkurranse for 6-10-åringer.

Les mer
Drammens Turnforening Challenge

Bedre klubb - et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Kjenner du til "Bedre klubb", et utviklingsverktøy for idrettslag? Målet med Bedre klubb er at styrer i idrettslag enkelt skal få oversikt over noen grunnleggende forhold de har ansvar for. Gjennom en spørreundersøkelse som verktøy, skal klubbene/gruppene få bistand til å drive og utvikle idrettslaget sitt på en enklere måte. Verktøyet er gratis, og vi trekker ut en flott premie blant klubber som deltar!

Les mer
Bedre klubb - et spennende og nyttig verktøy for klubbene!

Nye retningslinjer for streaming og
publisering av bilder/film

Strømming og bilder av barne- og ungdomsidretten har blitt mer og mer vanlig, og derfor har idrettsforbundet laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag.

Vi har samlet den viktigste informasjonen på én side. Norges Gymnastikk- og Turnforbund vil at alle barn skal ha det trygt på trening, og ber alle idrettslag om oppdatere seg på de nye retningslinjene. Trygge voksen gir trygge barn.
MicrosoftTeams-image-2

Inspirasjonsworkshop i koreografi

Er du interessert i å lære om oppbygging av koreografi og få inspirasjonssekvenser med spesielt fokus på formasjoner og forflytninger? Meld deg på denne workshopen! Du kan også komme med ønsker om innhold til vår åpne modul. Innspill meldes inn ved påmelding til workshop. Tidspunkt: 29.-30. oktober 2022 Sted: Leirskallen Turnhall, Nordstrand, Oslo Målgruppe: Alle Antall plasser: 30 Påmeldingsfrist: 1. …

Les mer
Inspirasjonsworkshop i koreografi

Parkour Introkurs 22.-23.oktober i Bergen

NGTF inviterer alle trenere som ønsker å få mer kunnskap i parkour til introkurset.

Når: 22.-23. oktober 2022

Hvor: Bergen, Åsane Arena

Påmelding: 01. oktober.
Parkour Introkurs
facebook instagram youtube website email 
MailPoet