Nyhetsbrev mal overskrift11

Velkommen 2024 - året for breddeaktivitet!

Året 2024 er et stort år for breddeaktiviteten! Ta en titt på denne nyhetssaken for å sette deg inn i alt som skjer det kommende året.

Les mer
Velkommen 2024 - Året for breddeaktivitet

Bli med på forbundstinget 2024 - årets viktigste møteplass!

Innkallingen til årets forbundsting er nå publisert.

PÅMELDINGSFRISTEN ER 3. april.

Årets forbundsting arrangeres av Fredrikstad Turnforening på Scandic City Fredrikstad.

Tradisjonen tro starter vi allerede fredag med åpent forum kl. 15.00 – 18.00.

Lederutdanningsprogram for utviklingshemmede 2024

Norges idrettsforbund inviterer til et helt nytt lederutdanningsprogram som skal få personer med utviklingshemning inn i ledende roller i idretten. Deltakerne skal bli bedre rustet til å bidra som blant annet dommere, trenere og styremedlemmer i idrettslag.

Det er idrettslagene som nominerer deltakere fra eget idrettslag til å delta, hvor de som nomineres må være informert om nominasjonen før søknaden sendes inn.

Frist for å nominere deltakere er 30. januar. Kun 20 ledige plasser!

Landsomfattende spørreundersøkelse om Landsturnstevnet 2025

Til alle kretser, klubber, trenere og gymnaster!

I dag sender NGTF ut nasjonale spørreundersøkelser om Landsturnstevnet 2025, med mulighet for å vinne valgfri overnatting og frokost ved et av Norges Thon Hotels!

Les mer
Landsomfattende spørreundersøkelse om Landsturnstevnet 2025

Frist for påmelding Eurogym 2024

Har du og din tropp lyst til å delta på European Gym for Life Challenge eller Eurogym i Bodø i sommer? Da kan vi heldigvis informere om at påmeldingsfristen er utsatt til 31. januar! Ikke nøl med å ta kontakt!

Gymnastikkhjul ønsker å få med deg på laget!

Helgen 13.-14. januar arrangerte NGTF, v/arbeidsgruppe gymnastikkhjul, åpen nasjonal treningssamling i Spydeberg med 23 deltakere og 4 instruktører, deriblant to utenlandske trenere fra Tyskland og Nederland. Det var en fin samling i Spydeberghallen med motiverte utøvere og kompetente trenere. På våre treningssamlinger legges det opp til aktivitet som skal gi et tilbud til både nye utøvere, gymnaster som ønsker å fokusere på oppvisninger, og for konkurranseutøvere. Med andre ord er alle velkomne, uansett nivå! Det arrangeres to treningssamlinger i år. Ønsker du å delta på neste samling? Følg med på kalenderen til gymnastikkhjul på gymogturn.no og meld deg på nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om viktig informasjon fra gymnastikkhjul. Du finner også mye nyttig informasjon på gymogturn.no.

Gymnastikkhjul er en allsidig og spennende gren innenfor turn og passer bra for alle som ønsker å variere treningen med en ny og spennende aktivitet. Vil du begynne med gymnastikkhjul? Ta kontakt med arbeidsgruppen for gymnastikkhjul ved å sende en e-post til henrik.alvaer@gymogturn.no.

Utlysning ParaGym Challenge 2024

Er du klar for å sette ditt preg? Vi i NGTF søker en dedikert teknisk arrangør til ParaGym Challenge 2024, den nasjonale paraturnfesten og -konkurransen.

Dine ideer og kreativitet vil være avgjørende for å skape et minneverdig arrangement!

Søknadsfrist er innen 14. februar. Trykk deg inn på nyhetssaken for mer informasjon!

Registrere arrangement

Skal din klubb være arrangør til våren 2024? Alle arrangementer som skal publiseres i terminlisten på www.gymogturn.no skal nå registreres gjennom hjemmesiden.

Hvilke arrangement kan registreres i terminlisten til NGTF?
-Alle nasjonale arrangement i regi av NGTF, krets eller klubb.
-Alle arrangementer i krets eller regionalt.
-Alle arrangementer hos klubb hvor flere klubber er invitert.

Sjekk ut terminlisten!

Ta en titt i terminlisten til din krets - og hold av datoer i kalenderen.
facebook instagram linkedin youtube website email