Skip to content
Arrangement

Trener 2 troppsgymnastikk (pilot), Holmen

Trenerkurs • Kurs og utdanning
Nasjonalt • Krets
Dato
30. Nov -
01. Dec
2024
Sted
Holmen turnhall, Vogellund 28, 1394 Nesbru
Arrangør
NGTF, Holmen TT
ID
70-62010-61

Norges Gymnastikk- og Turnforbund, arrangerer pilotkurs på Trener 2 troppsgymnastikk, i samarbeid med Holmen Tropp og Turn.

Trener 2 troppsgymnastikk gjennomføres over en helg, og er et av fire kurs som kreves for å få Trener 2-kompetanse.

Er du erfaren trener i troppsgymnastikk, og har god kunnskap om frittstående? Da vil vi gjerne ha med DEG på å teste dette kurset. Det blir en helg lærerik og morsom helg, hvor samhandling og erfaringsutveksling med andre rutinerte trenere i troppsgymnastikk står i fokus. Du har anledning til å påvirke kursets form og innhold for fremtidige deltagere, og blir en av de første med muligheten til å bli fullverdig Trener 2-trener i den nye Trenerløypa.

  Sted: Holmen turnhall, Vogellund 28, 1394 Nesbru

  Tid:
  Lørdag 30. november 2024, kl. 10:00 -18:00
  Søndag 1. desember 2024, kl. 10:00 -16:00
  Endringer i timeplanen kan forekomme.

  Trenerutvikler: Odin Horne

  Kursavgift:
  Kr. 2000,- for deltakere med trenerlisens fra NGTF
  Kr. 2400,- for deltakere uten trenerlisens fra NGTF
  Kurset etterfaktureres til den klubb deltaker har registrert ved påmelding. Dersom kursavgift skal sendes til annen fakturaadresse, må det gis beskjed om dette før kurset.

  Påmelding
  Påmelding gjennomføres i Min idrett. Se direktelenke for påmelding øverst. Det er begrenset med plasser på kurset, og det er førstemann til mølla.

  Påmeldingen er bindende for begge kursdager.
  Påmeldingsfrist 09. november 2024.

  Avmelding
  Eventuell avmelding gjøres ved å sende epost til kompetanse@gymogturn.no. Avmeldingsfristen er samtidig som påmeldingsfristen. Det vil ikke være mulig å melde seg av kurset i Min idrett etter at avmeldingsfristen er utløpt. Legeerklæring må fremvises for å slippe å betale kursavgift. 

  Reise og overnatting
  Eventuelle behov for reise og overnatting ordnes av den enkelte.

  Krav til forkunnskaper:
  Siden dette er et pilotkurs krever vi i første omgang at deltakere har godkjent Trener 1-kompetanse, og helst Trener 2 intro. Vi anbefaler at deltakere også fullfører Trener 2 basis og Trener 2 felles i forkant av Trener 2 troppsgymnastikk. For å bli tildelt Trener 2 kompetanse må alle krav til kurs og praksis fullføres.


  Innhold
  Innholdet i Trener 2 grenkursene er utviklet for trenere som jobber med deltakelse og utvikling, det vil si utøvere som driver med breddeaktivitet og konkurranse på et lavere nasjonalt og regionalt nivå i NGTF. For mer informasjon om spesifikke emner for den enkelte gren i Trener 2, se fast infoskriv for Trener 2 grenkurs:


  Kontakt
  Ved spørsmål i forbindelse med kurset;

  Ved henvendelser til NGTF Kompetanse, bruk kurs ID som referanse: 70-62010-61.


  Godkjenning
  For å få godkjent kurset må du delta på minst 80 % av undervisningstimene, og være til stede BEGGE kursdagene. Det kreves aktiv deltakelse gjennom hele kurset.

  Om du ønsker å få godkjent Trener 2-kompetanse må du delta på alle kurshelger, fullføre alle krav/oppgaver, samt registrere og levere oversikt over 75 timer praksis. Trener 2-kompetansen blir ikke tildelt før alle krav er oppfylt.

  Velkommen på kurs!