Organisasjonen

Unge ledere Eurogym 2024

Vil du være med på vårt ungdomsprosjekt frem mot Eurogym 2024?

Er du mellom 15-25 år? Liker du store arrangementer? Synes du det er gøy med mye aktivitet? Er du interessert i norsk idrett? Da må du lese videre!

Eurogym er et oppvisningsstevne for ungdom i alderen 12-18 år i regi av European Gymnastics som arrangeres hvert andre år. I 2024 er det Norges Gymnastikk- og Turnforbund og Bodø som skal være vertskap for dette store ungdomsstevnet.

Eurogym 2024 skal være et arrangement for, av og med ungdom. Vi ønsker at ungdommen skal være med på å utvikle arrangementet og lede gjennomføringen av det. Fram mot rekruttering av mange frivillige, ønsker forbundet at ungdommen er med som rådgivere i arbeidet med å utforme arrangementet. For at våre flotte ungdommer skal føle en stolthet og et eierskap til Eurogym 2024 har vi satt i gang et ungdomsprosjekt «Unge Ledere Eurogym 2024».

For Unge Ledere Eurogym 2024 arrangeres det fysiske og digitale samlinger frem mot Eurogym i 2024. De fysiske samlingene vil være i Bodø.
Har du lyst, eller kjenner du noen som har lyst, til å være med på Unge Ledere Eurogym 2024? Se mer informasjon i linken under.

Vi håper alle klubber og kretser oppfordrer ungdommer til å søke på dette!

Les mer
Unge ledere Eurogym 2024
facebook instagram youtube website email 
MailPoet