Turn kvinner

Meld dere på kurs!

Digitalt kretsdommerkurs 3.-5. juni

Turn kvinner har satt opp et nytt kretsdommerkurs som gjennomføres digitalt første helgen i juni. Kretsenes kartlegging viser at det er stor interesse for dommerkurs. For å kunne opprettholde konkurranseaktivitet trenger vi dommere, så meld dere på. Tidligere kretsdommere trenger ikke følge hele kurset, men kan melde seg opp til eksamen. Les mer om kretsdommerkurset her

Trener 2 basiskurs 20.-22. mai

Viken og Oslo Gymnastikk- og Turnkrets arrangerer Trener 2 basiskurs 20.-22. mai i Oslo - Idrettens Hus, Ullevål. Trener 2 basiskurs gjennomføres over en helg, og er inngangen til grenspesifikke Trener 2 fordypningskurs. Les mer om Trener 2 basis her
Påmeldingsfrist 29.4!

Workshop i Haslehallen 14. mai

Ønskelig med faglig påfyll? I forbindelse med åpen FIG juniorsamling i Haslehallen, inviteres det til to workshops: Artisteri og skadeforebyggende trening. Man kan velge å delta på en eller begge workshopene.

Artisteri
I det nye reglementet legges det større vekt på artisteri enn tidligere. Vi trenger å lære mer om dette viktige og spennende området. Landslagstrener Joanna Uracz (Oslo TF) og klubbtrener Madalina Tanase (Nedre Glomma TF) har nylig vært på kurs med to av verdens ypperste koreografer, Kiens og Montage. Uracz og Tanase vil i denne workshopen dele sin nye kunnskap med oss. Tidspunkt: 14. mai kl. 9-12.30.

Skadeforebyggende trening
Skadeforebyggende trening er en viktig del av treningen for bl. a å unngå belastningsskader. Landslagets fysioterapeut Bente Amundsen har stor kompetanse og lang erfaring på området og vil gi nyttige tips til øvelser for bl. a hofte, kne, fot, skulder, albue og håndledd. Ta gjerne med en gymnast. Tidspunkt: 14. mai kl. 13.30-16.

Se invitasjonene til begge workshopene her Frist for påmelding er fredag 6. mai.

Arrangør Norgesfinalen turn kvinner og turn menn

Vi trenger fremdeles arrangør til Norgesfinalen for turn kvinner og menn 26.-27. november. Ta kontakt med camilla.borgan@gymogturn.no hvis dere har spørsmål/ønsker å arrangere.

Gjennomførte arrangement

Norgescup 1 og 2
Webinar for Special Olympics
To Unisport Norgescup for stigegymnaster i klasse 1, 2 og 3 er gjennomført. Antall påmeldte gymnaster er på samme nivå som tidligere og det er også gledelig å se at nye klubber kommer til. Tusen takk til arrangørene Asker og Hokksund!
Teknisk komitè turn kvinner tar gjerne imot innspill på forslag til videreutvikling av det nasjonale konkurransetilbudet. Vi ønsker også tilbakemeldinger på erfaringer fra den nye turnstigen etter vårens konkurranser.
Webinar om reglementet for Special Olympics ble holdt 21. april av Pia Dangel. Webinaret vil etter hvert bli tilgjengelig på gymogturn.no.
facebook instagram youtube website email 
MailPoet