Turn menn

Forbunds- og kretsdommerkurs turn menn 4. - 6. mars

Turn menn setter opp kombinert forbunds- og kretsdommerkurs 4. - 6. mars 2022. Kurset vil foregå sentralt på Østlandet med start kl. 15.00 fredag 4. mars og avsluttes med praktisk eksamen som er ferdig ca. kl. 16.00 søndag 6. mars.

Mer informasjon og fullstendig invitasjon med påmeldingsfrist blir forhåpentligvis ferdigstilt og sendt ut i løpet av uke 3.

NB! Nytt av året er at vi har gjort teorieksamen digital og den skal bestås 2 uker før man får delta på det fysiske kurset. Foreløpig er det nyeste versjon av Code of Points "MAG CoP 2022-2024" som er kursmateriellet. Dette finner dere her. Teorieksamen kan tas inntil 5 ganger og du må score over 75% for å kunne bli forbundsdommer og 60% for å bli kretsdommer. Mer informasjon om teorieksamen kommer i invitasjonen.

NB! Vi gir, som det fremgår i kursnavnet, også muligheten til de som ønsker å bli kretsdommere å delta på det nasjonale kurset. I tillegg vil det ved behov arrangeres kretsdommerkurs i aktuelle kretser, men dette blir opp til den enkelte krets.
facebook instagram youtube website email 
MailPoet