Rytmisk gymnastikk

Oppsummering TKRG webinar - del 1

I går, 5. desember, ble del 1 av CoP webinaret til TKRG avholdt.
Fokus var å gå gjennom nyheter som FIG presenterte på fredag - endringer som kommer i det publiserte internasjonale reglementet. I den forbindelse sendes det ut en oppsummering av presentasjonen og videoinnspilling for de som gikk glipp av webinaret.

Oppsummering av TKRG webinar Cop - del 1
Presentasjonen fra webinar del 1 i pdf finnes HER
Presentasjonen fra webinaret del 1 med tilgang til videoeksempler finnes HER
Videoinnspilling av webinar del 1 finnes HER

Presisering og link TKRG webinar - del 2

TKRG arrangerer del 2 av webinart om CoP førstkommende søndag. I den forbindelse er det noen presiseringer og råd vi ønsker å sende ut til de som skal delta. Dette slik at del 2 av webinaret blir enda mer nyttig og effektivt.

Etter utsendelsen av infoskriv nummer 12 ble vi gjort oppmerksomme på at linkene til webinaret i infoskrivet ikke fungerte. Vi har endret linkene slik at de fungerer i infoskrivet som ligger på nettsiden og i arrangementet i kalenderen, men vi har ikke mulighet til å endre i infoskrivet som den enkelte har mottatt på e-post.
Det betyr at man må benytte linken som ligger i kalenderen som du finner HER

Vi oppfordrer samtlige til å oppdatere teams i god tid før del 2 webinaret slik at man har siste versjon og de innstillingene vi har behov for. Det beste er å være med på PC-en/Mac, ikke på telefon/tablet/iPad siden funksjonene til teams fungerer best på PC/Mac.

Under del 2 webinaret skal det jobbes noe i grupper. Disse gruppene blir satt opp underveis i møtet og den enkelte kan gå ut av gruppen hvis og når man vil (evt. spørre å være med i en bestemt gruppe).

Vi anbefaler at spørsmål sendes inn fortløpende.
Frist for innsending av spørsmål er fredag 10. desember.
Spørsmålene sendes på mail til Hanna Nemchenko (hannushka@gmail.com).
Ved innsendelse av store videoer som ikke kommer gjennom på e-post anbefales det å bruke https://wetransfer.com/ eller sende til Hanna på Telegram.

Møtedetaljer:
TKRG Webinar - del 2: Søndag 12.12.2021 kl. 19.00- 21.00
Link til møtet finnes i kalenderen her
facebook instagram youtube website email 
MailPoet